VvE Beheer Utrecht

VvE dienstverlening met meerdere keuzes

Bel mij terugVvE/WoonVisie weet wat er speelt bij Verenigingen van Eigenaren en biedt een dienstverleningspakket aan dat is afgestemd op uw Vereniging van Eigenaren. Zo kunt u kiezen wat u nodig heeft. VvE/WoonVisie verzorgt verenigings -, financiële- en onderhouds werkzaamheden.

Het beheer van uw appartementengebouw is bij ons in professionele handen en u kunt uw vrije tijd gebruiken voor de zaken die u leuk vindt. De meeste VvE’s besteden alles uit. Bewoners hebben niet de tijd om vergaderingen te organiseren of de knowhow in huis om onderhoudskwesties zelf te regelen. Leden van een Vereniging van Eigenaren willen niet in een conflictsituatie komen met medebewoners als iemand zijn buren moet aanmanen voor een betalingsachterstand in de servicekosten. Voor deze VvE’s is Large een prima serviceconcept.

Verschillen in grootte van gebouw, leeftijd en prijsklasse zijn enorm. Daarom kunt u ook besluiten gebruik te maken van uitsluitend het financiële pakket. De maandelijkse zorg van de incasso van servicebijdragen, het inschakelen van een deurwaarder bij wanbetaling en het opstellen van de jaarrekening kunt u aan VvE/WoonVisie uitbesteden tegen een laag tarief. Kies dan voor ons serviceconcept Small.

Veel Verenigingen van Eigenaren hebben specifieke wensen. Bel gerust voor overleg om af te stemmen wat u wilt kiezen van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Met Tailormade is alles mogelijk!
VvE WoonVisieEindeloos Woonplezier!